Fel

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolaj

Posted in Uncategorized7 év ago • Written by admin Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolaj bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kapacitás: 100 ml
Hatékonyság: hatékony
Design: szép, egyszerû üveg palack, aminek esztétikus, keleti címkéje van
Applikátor: nagy üveg csepegtetõ fém kupakkal
Illat: erõs, gyógynövényes és (sajnos) nem kellemes
Állag, félfolyékony, sötét borostyán színû

Khadi Vitalising Hajolaj – Cél

A hajolaj különleges gondoskodást jelent azok számára, akiknek kivételesen gyenge és törékeny a haja, valamint hullásra hajlamos.

A Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolaj serkenti a haj növekedését és meggátolja a korai õszülést.

Khadi Vitalising Hajolaj – Összetétel & Hatás

Az olajat az Ayurvéda, a keleti filozófia és az orvostudomány hindu szabályainak megfelelõen tervezték. A Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolaj a gyógyító és szépítõ tulajdonságaikért Indiában ismert és elismert gyógynövények kivonatait és macerátjait (Amla, Bhringraj, Brahmi) tartalmazza. Ennek a három gyógynövénynek köszönheti erejét a Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolaj. Ezek felgyorsítják a haj növekedését, meggyógyítják a hajhagymákat és megakadályozzák a hajhullást. Ugyanakkor a növényi kivonatok késleltetik az öregedési folyamatokat. A természetes olajokban lévõ növények keveréke (azaz a rozmaring, a sárgarépa vetõmag, a ricinus, a kókuszdió és a szezám) hajregeneráló tulajdonságokat adnak; növelik a hajszálak volumenét és lassítják az õszülést. A Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolajban lévõ olajok a‘jó’ zsírsavak és ásványi anyagok keveréke, amelyek hozzájárulnak a haj szépségéért. Az anyagok ilyen keveréke, amely nem tartalmaz káros parabéneket, szilikonokat és egyéb komedogén anyagokat, átfogó regenerálást nyújtanak. A Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolaj alkalmas a fejbõr olajos kezelésére. Ez a termék olyan kondicionáló, amely csak a gyenge és sérült hajszálakat regenerálja. A kozmetikumot nem kell stilizálásra használni.

Khadi Vitalising Hajolaj – Használat

Az olajt hajba kell dörzsölni és a fejbõrbe masszírozni. A folyamatot úgy kell elvégezni, hogy ne nehezítsük le a hajat (5 ml mennyiség maximum a kezelés elvégzéséhez). A Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolajat legalább 2 órára kell hagyni, majd finom samponnal kimosni. A nagyon vékony és sérült hajszálak esetében, a Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hajolajat ajánlott éjszakára hagyni a hajon és fejbõrön. Ez segít regenerálni a hajhagymákat.

Khadi Vitalising Hajolaj – Elõnyök

  • szép csomagolás
  • hatékony
  • fejbõrön alkalmazható
  • erõsíti a hajhagymákat
  • mély és professzionális regenerálást biztosít

Khadi Vitalising Hajolaj – Hátrányok

  • kellemetlen, nagyon intenzív illat
  • az üvegcsepegtetõ darabokra törhet
  • az olaj nem alkalmas a napi hajápolásra
  • nem alkalmas hajformázásra, nem kondicionálja a hajat