Fel

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control

Posted in Uncategorized7 év ago • Written by admin Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kapacitás: 125 ml
Hatékonyság: relative hatékony
Design: a mûanyag palack érdekes tervezésû, tartós és finom szín van 
Applikátor: adagoló
Fillat: finom, kellemes illat, mely bambusz kivonatot tartalmaz
Állag: fél folyékony, ragadós, színtelen

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Cél

Alterna Kendi Oil Dry Olaj Permetet a finom, rakoncátlan és göndör haj kezelésére tervezték. Mentséget hoz a fényvesztett hajnak, ami eléterõ hiányban szenved és nehezen stilizálható.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Összetétel & Hatás

Bár az Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control fõként a haj stilizálására ajánlott, a természetes olajok jelenléte miatt több, mint csak egy kondicionáló olaj. Az Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist finom hajkezelés, amely táplálást és védelmet igényel a káros tényezõk ellen.

Ugyanakkor a kozmetikum harcol a száradás ellen.

A hajolajnak kényelmes alkalmazási módszere van; az adagoló finom permettel permetezi a hajat. A kozmetikum egy másik pozitív tulajdonsága az illat, amit a bambusz kivonat nyújt. Az Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control nem tartalmaz parabéneket vagy más mesterséges szinezékeket, annál inkább elkápráztat a hét olajjal, amelyek felelõsek a haj táplálásáért. Ráadásul ezek az olajok hidratálnak, fokozzák a ragyogást, javítják az állapotot és a haj életerejét. Ez a szépségápolási termék megállítja a hajszálak rongálását, miközben véd a káros környezeti tényezõk ellen. Az Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control napraforgó olajt, jojoba olajt, passio gyümölcs olajt, kendi olajt, szõlõmag olajt, avokádó olajt és az egzotikus olajat tartalmaz, amelyet Kukui Mogyoró Fából nyernek. Ezek a természetes anyagok nem csak a haj külsõ rétegét ápolják, hanem szabályozzák a hajszálakon belül zajló folyamatokat. Más szóval képesek bejutni a haj belsõ szerkezetébe és pozitívan befolyásolják annak magját. Az Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control cink és magnézium egészíti ki, amely elemek nélkül a haj rongálódik, hajlamos a hullásra és fakó lesz. Továbbá a cinknek közvetlen hatása van a keratin termelésre, ami a haj fõ építõeleme.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Használat

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control néhány módon használható. A permet hajmosás után nedves hajra permetezhetõ vagy csak hajszárítás után. Az Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control segít rögzíteni a frizrát és kezelni a hajat. Ezen oknál fogva a kozmetikum stilizáló termék helyett is használható.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Elõnyök

  • könnyû használat
  • könnyed, nem lenehezítõ formula
  • szép illat
  • szép csomagolás
  • sok természetes olaj
  • 2 az 1-ben termék: kondicionálja és táplálja a hajat

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Hátrányok

  • nem használható fejbõrön
  • nem eléggé hatékony
  • nem táplálja a hajhagymákat